Welkom bij de aanvraag PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten van KPN/Reconi.

Met dit webformulier vraagt u PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten aan namens een reeds geregistreerde Abonnee van de PKIoverheid Certificatiedienstverlening van KPN/Reconi voor een persoon die werkzaam is voor die Abonnee.

Een uitgebreide toelichting en invulinstructie vindt u hier: KPN/Reconi PKIoverheid Toelichting aanvraag Persoonsgebonden Certificaten.

Start hier uw aanvraag voor PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten namens een reeds geregistreerde Abonnee van de PKIoverheid Certificatiedienstverlening. Toelichting en invulinstructie.

Checklist aanvraag PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten
Om het aanvraagformulier voor PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten met succes te kunnen doorlopen, zijn de volgende zaken noodzakelijk:

  1. De bevoegd vertegenwoordiger heeft bij de bevestiging van de registratie een PKIoverheid abonneenummer ontvangen. Dit is nodig tijdens het invullen van dit aanvraagformulier.
    Indien uw organisatie nog geen abonnee is bij KPN/Reconi voor PKIoverheid Certificatiedienstverlening kunt u dat hier aanvragen.
  2. Dit zijn de Bevoegd Vertegenwoordiger of één van de gevolmachtigde Contactpersonen die bij KPN/Reconi zijn geregistreerd als onderdeel van de PKIoverheid Abonneeregistratie.
E-mail validatie

Als alle punten uit bovenstaande checklist zijn geregeld, vult u hieronder uw e-mailadres in tezamen met de verificatiecode (captcha) die hieronder als plaatje zichtbaar is. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link waarmee u met uw certificaataanvraag kunt beginnen.

Alle punten uit de checklist geregeld? Geef uw e-mailadres en de verificatiecode op. U ontvangt dan een e-mail met link om door te gaan met uw aanvraag.

  1. Vernieuw Vernieuw captcha


    De tekst is niet hoofdlettergevoelig